Ediție aniversară VW Golf GTI Edition 35

Golf GTI a împlinit 35 de ani și cu această ocazie a primit cadou o ediție aniversară, intitulată sugestiv Edition 35. Pe lângă modificările de ordin estetic se remarcă și o creștere a puterii la 235 CP.

Putine hot-hatchuri se pot lauda cu o istorie comparabila cu cea a lui Golf GTI, motiv pentru care fiecare aniversare este o ocazie cu adevarat speciala. Dupa ce acum 5 ani VW lansa Edition 30, acum a venit randul lui Edition 35.

La prima vedere se remarca modificarile aduse spoilerului fata precum si semnaturile distinctive Edition 35 aplicate pe aripile fata, dar si jantele din aliaj cu design special. Tratamentul continua si in interior cu cifra 35 brodata pe scaunele sport si, pentru un efect ceva mai discret, praguri marcate cu aceeasi cifra.

In plan tehnic singura evolutie a avut loc la nivelul propulsorului, ce produce mai nou 235 CP in comparatie cu valoarea standard de 211 CP. Ca o precizare, modelul GTI Edition 30 de acum 5 ani producea 230 CP. Modelul va debuta oficial la jumatatea lunii iunie pe piata din Germania la un pret de 30.425 euro.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top