Edu Stan, locul 2 la Trofeul Sinaia

Revenit în competiții după o pauză de mai bine de 10 ani, Edu Stan a impresionat din nou la Trofeul Sinaia din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, unde a reușit nu doar victoria la grupa N, dar și o excelentă clasare pe locul secund în ierarhia generală.

Pornit in cursa de la Sinaia cu obiectivul declarat de a-si apropia titlul grupei N, Edu Stan a reusit o cursa buna care a reafirmat pasionatilor sportului cu motor autohton importanta pregatirii si a talentului.

Cursa de la Sinaia, care a impresionat si de aceasta data la capitolul organizare si imagine, a fost una reusita dar nu lipsita de griji pentru Edu Stan. Invitat in studioul special „Grila de Start” organizat de Digi Sport la fata locului, pilotul bucurestean nu a reusit sa fie prezent la microfon deoarece dupa prima mansa de antrenamente libere a constatat o avarie la masina de concurs pe care a fost nevoit sa o remedieze in timp record pentru a lua startul in urmatoarea urcare.

„Am crezut initial ca s-a rupt o planetara, dar cand am ajuns in parcul de service am constatat ca avaria era mai grava de atat. Era vorba despre o piesa rupta in cutia de viteze. A urmat o cursa contra cronometru pentru a aduce si inlocui piesa respectiva. Am fost obligat sa lucrez foarte rapid si meticulos pentru a rezolva problema si din acest motiv nu am reusit sa fiu alaturi de Florin Ion si Codrut Arsenescu la microfonul Digi Sport. In cele din urma totul s-a terminat cu bine. Locul secund in ierarhia generala m-a bucurat foarte mult, insa cel mai tare m-a bucurat atingerea obiectivului de a-mi apropia titlul grupei N” a declarat Edu Stan.

In premiera pentru pilotul bucurestean partea finala a sezonului competitional marcheaza si inceputul unui partneriat de imagine. Edu Stan va colabora incepand cu aceasta etapa cu agentia de public relations PMRacing, cea care se ocupa si de imaginea pilotilor Vali Porcisteanu (CNR), Robert Visoiu (GP3 si AutoGP) si Petrut Florescu (WSK, CSAI, Europene si Mondiale de karting). „Ma bucur ca am reusit sa legam aceasta colaborare. Baietii de la PMRacing sunt un grup entuziast si profesionist, iar acestea sunt elemente pe care le avem in comun. Voi fi atent de aici inainte cu imaginea mea si ei ma vor ajuta cu siguranta in acest sens” a conchis Edu Stan.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta va avea loc la Campulung Muscel in perioada 7-8 septembrie.

Adaugati comentariu