EfficientGrip SUV de la Goodyear – Eco în stil 4×4

Noile anvelope EfficientGrip SUV de la Goodyear destinate modelelor SUV/4×4 asigură un consum de combustibil mai mic, emisii de CO2 reduse şi o călătorie mai liniştită.

Goodyear a lansat recent în Protugalia noua sa anvelopă pentru mașini de pasageri Goodyear EfficientGrip. Alături de alte anvelope din gama extinsă de anvelope SUV și 4×4 ale companiei, noua anvelopă va continua succesul de marcă al Goodyear, demonstrând performanţă în toate testele realizate pe dificilul circuit de la Algarve. Anvelopa este disponibilă pentru o gamă extinsă de vehicule SUV/4×4, de la vehicule de lux și full size la vehicule standard, de gamă compactă și sub-compactă.

 „Din moment ce vehiculele SUV și 4×4 devin din ce în ce mai economice, iar producătorii de mașini se trăduiesc din ce în ce mai mult să vină în întâmpinarea și să depășească standardele de mediu mai stricte ca oricând, Goodyear a depus o muncă asiduă pentru a se asigura că anvelope sale vin în sprijinul acestui efort colectiv,“ a afirmat Hugues Despres, Brand Director EMEA la Goodyear.

1

„Astăzi, lansarea anvelopei EfficientGrip SUV de la Goodyear se bazează pe această nevoie, introducând o anvelopă care vine în spijinul economiei consumului de carburant și prezentând caracteristici avansate ale profilului pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea și frânarea pe carosabil umed și uscat, în timp ce asigură o călătorie lină și liniștită.“

EfficientGrip SUV de la Goodyear – Eco în stil 4×4

Construită utilizând tehnologia inovativă a companiei FuelSaving Technology, anvelopa EfficientGrip SUV de la Goodyear este o anvelopă construită utilizând un polimer special, destinat îmbunătăţirii rezistenţei la rulare, econimisirii de carburant și reducerii emisiilor de CO2. Printre noile caracteristici avansate se numără lamelele 3D ale benzii de rulare, proiectate pentru a îmbunătăţi contactul general al anvelopei cu suprafaţa de drum și pentru a reduce distanţa de frânare a vehiculului cu câţiva metri.

Pentru a veni în întâmpinare cererii pentru o aderenţă îmbunătăţită pe carosabil umed s-a folosit un compus al benzii de rulare avansat, strâns împletit în structura anvelopei, ce folosește rășini de tracţiune pentru o și mai mare îmbunătăţire a frânării anvelopei în condiţii de carosabil umed.

3

Design-ul optimizat al blocului anvelopei și înșiruirea elementelor reduc oscialţiile de zgomot ale anvelopei. Utilizând cele mai noi descoperiri din domeniul IT, distribuţia uniformă a durităţii și presiunii în pata de contact a anvelopei EfficientGrip SUV este ralizată pe baza unor modele computerizate optimizate, livrând o anvelopă ce oferă un kilometraj mai bun.

O greutate generală a anvelopei mai mică comparativ cu modelele precedente oferă conducătorilor auto o manevrabilitate și o direcţie îmbunătăţite. Range Rover Evoque alege Printre primele modele care au pariat pe noua anvelopă EfficientGrip SUV se numără și cea mai nouă creaţie Land Rover –Range Rover Evoque echipat cu anvelopa de 19 inch, disponibilă pentru versiunea Prestige. Anvelopa de 235/55R19 105V va fi de asemenea oferită ca opţiune pentru modelele Evoque din întreaga lume, din afara Americii de Nord.

54

Viitorul sună eco Centrul Internaţional pentru inovare din Luxemburg al Goodyear a finalizat o nouă tehnologie pentru a atinge noi standarde din punct de vedere al eficienţiei consumului de carburant

Noua tehnologie pentru anvelope va fi introdusă în producţie de către companie, dar nu a fost încă stabilită nici o dată exactă când se va întâmpla acest lucru.

Dezvoltarea acestei tehnologii a fost unul din cele două proiecte îndeaproape derulate de Goodyear în ultimii câţiva ani, în care accesul la informaţii a fost puternic restricţionat.

„Industria producătoare de anvelope a lucrat mult la îmbunătăţirea performanţei globale a protecţiei mediului înconjurător în ultimele decade. Goodyear a fost un jucător major pe acest front, dezvoltând noi produse sub reguli și cerinţe dure și stricte“, a spus Hugues Despres, Goodyear Brand Director pentru EMEA Consumer.

„Astăzi suntem în faza finală a unui proiect care va redefini scopurile și ambiţiile Goodyear pe frontul protecţiei mediului înconjurător de acum mulţi ani înainte și suntem nerăbdători să dezvăluim mai multe despre acest proiect în viitor.“

Adaugati comentariu