El este cel care a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume, Bugatti La Voiture Noire

Bugatti Voiture Noire (1)

Misteriosul cumpărător al mașinii unicat Bugatti La Voiture Noire a fost descoperit. Este vorba despre un fotbalist celebru!

Cristiano Ronaldo pare să fie misteriosul cumpărător al celei mai scumpe mașini din lume, Bugatti La Voiture Noire, hypercar-ul dezvăluit în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. Portughezul a plătit 11 milioane de euro fără taxe pentru mașina unicat.

Bugatti Voiture Noire

Inspirat de legendarul Type 57 Atlantic, construit între 1936 și 1938, în doar patru exemplare, Bugatti La Voiture Noire este pus în mișcare de un motor W16 quad-turbo de 8.0 litri, care dezvoltă 1.500 de cai putere și un cuplu de 1.600 Nm. Cristiano nu va mai întârzia niciodată la antrenamentele lui Juventus. Noul său hypercar atinge viteza maximă de 418 km/h!

De ce a fost ales Ronaldo?

Citește pe www.missauto.ro!

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top