El este românul care și-a dat foc la mașină live pe Facebook

El este românul care și-a dat foc la mașină live pe Facebook

Peste 20.000 de persoane au urmărit live cum un român care locuiește în Irlanda și-a dat foc la mașină. Cel care își spune “Strugurel Lingurar” anunțase dinainte evenimentul.

“La 40.000 de share-uri dau foc la Mercedes 2007” este descrierea care însoțea live-ul. Deși nu și-a atins obiectivul, românul și-a stropit mașina cu benzină și a incendiat-o. Totul a avut loc pe o plajă din Irlanda.

Pe rețelele de socializare, Strugurel se laudă că are un stil de viață extravagant, vehiculează sume de bani colosale, deține bijuterii, ceasuri și are relații cu personaje cunoscute din showbizul românesc.

El este românul care și-a dat foc la mașină live pe Facebook

Strugurel este celebru în Irlanda, dar nu are nici pe departe o bună reputație. Românul a ajuns pe mâna poliției irlandeze după ce a postat un film în care conducea băut pe străzile din Dublin. Urmărit de peste 80.000 de persoane pe Facebook, românul din Turda este ușor de recunoscut: poartă la gât un lanț de aur de care atârnă o cruce.

Aparițiile sale sunt criticate dur de conaționalii furioși, pentru că Strugurel Lingurar strică imaginea românilor din diaspora.

 

 

Adaugati comentariu