Ela Crăciun: „Siguranța celor mici este pe primul loc pentru mine!”

Ela Crăciun se poate declara o femeie împlinită. Are 2 copii superbi, o carieră înfloritoare și un blog de parenting de succes. Se implică în numeroase campanii speciale și încurajează consumul de produse românești. Ce nu-i place la mașina personală și ce o sperie în trafic, aflați din interviul de mai jos.

MISSAUTO: Obișnuiți să comunicați cu ceilalți participanți la trafic? Un zâmbet, un gest…

ELA CRĂCIUN: Da, dacă am nevoie să mă lase să tai banda sau să intru într-o coloană, zâmbetul funcționează de cele mai multe ori. Nu mă cert niciodată cu oamenii în trafic, chiar dacă, de multe ori, aș avea motive să o fac. În general, sunt cu cei mici în mașină și nu vreau să mă vadă având reacții nepotrivite la volan.

Ela Crăciun: "Siguranța celor mici este pe primul loc pentru mine!"

MISSAUTO: Dacă mergeți mai repede ca șoferul din fața dumneavoastră, îi dați flash-uri? Îl depășiti prin stânga? Puneți presiune pe el?

ELA CRĂCIUN:  Nu, niciodată. Depășesc acolo unde este regulamentar să o fac și nu pun niciodată presiune pe cel din față. Știu că un singur moment de nervi poate avea efecte dezastruase pentru ambii șoferi și nu cred că un minut în plus sau în minus merită să îți riști viața sau carnetul de conducere.

Ela Crăciun: "Siguranța celor mici este pe primul loc pentru mine!"

 

 

Citeste continuarea interviului pe MissAuto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top