Ele sunt cele mai frumoase fete din Formula 1 – Cum au ajuns pe grila de start

USA Grand Prix 8

Zâmbete de reclamă la pastă de dinți și picioare interminabile, care atrag privirile piloților de după vizorul căștilor. Fetele astea par să aibă viața perfectă. Sunt fetele de pe grila de start, așa-numitele „grid girls”. Dar dincolo de strălucirea unei zile de cursă se ascund 12 ore pe tocuri, în soare sau în ploaie. Și niciodată nu sunt îmbrăcate potrivit pentru condițiile meteo!

Cum au ajuns frumoasele pe grila de start? Fetele sunt fotomodele, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani. Condiția este să fie prezentabile, deși multe dintre ele sunt de-a dreptul superbe. Niciuna nu trebuie să fie mai scundă de 1,70 m sau mai înaltă de 1,78.

Austria Grand Prix 7

Pe site-ul Miss Auto, aflați cum triplul campion mondial Lewis Hamilton a salvat-o pe una dintre frumoasele de pe grila de start. Tot acolo vedeți cea mai tare galerie foto cu cele mai frumoase fete din Formula 1!

Prezența fetelor la curse a devenit o tradiție de peste 40 de ani. În anii ’70, în era playboy-ilor piloți, erau acolo ca să-i ispitească pe vitezomanii vremii. Piloții erau tratați cu entuziasmul cu care sunt tratate vedetele rock, iar fetele îi vedeau ca pe un bilet către o clasă socială superioară. Proprietarii echipei aveau pretenția ca tinerele să fie îmbrăcate cât mai sumar, pentru că – spuneau ei – “sexul vinde”[…]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top