Electric Castle 2017: Smart electric drive este mașina oficială

Smart electric drive este mașina oficială la Electric Castle 2017. Între 12 și 16 iulie 2017, modelele smart electric drive vor electriza atmosfera Electric Castle, în calitate de Official Ride a festivalului.

“Pentru al doilea an consecutiv, smart se alătură aventurii Electric Castle și devine Official Ride a unuia dintre cele mai așteptate festivaluri din România. Spiritul original și unic al brandului, prezent prin gama smart electric drive, face o pereche perfectă cu atmosfera universului Electric Castle și, împreună, vor contribui semnificativ la experiența artiștilor și participanților la ediția din acest an a festivalului – una care se anunță cu adevărat electrică,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.

În cadrul festivalului, cele circa 130.000 oameni așteptate de organizatori să ia parte la ediția din acest an a Electric Castle vor putea face cunoștință cu modelele smart fortwo coupé electric drive și smart forfour electric drive, lansate recent în România.

Ca și anul trecut, Pony Car Sharing se va alătura smart în calitate de Parteneri, aceștia punând la dispoziție o flotă de 20 de modele smart pentru transportul persoanelor către și dinspre Bonțida. Mai mult, persoanele care comandă un smart Pony vor putea găsi în torpedourile mașinilor comandate diverse accesorii și surprize pregătite de smart, menite să le asigure participanților la festival o experiență completă pe durata ediției din acest an a Electric Castle.

Propulsia modelelor smart electric drive provine de la motorul electric de 60 kW (81 CP), iar cuplul maxim, de 160Nm, este atins aproape instant de la pornire. Soluțiile de încărcare ale smart electric drive permit încărcarea completă a bateriilor de două ori mai rapid decât în cazul modelului anterior – în doar 3 ore și jumătate. VEZI CÂT COSTĂ NOUL SMART ELECTRIC DRIVE ÎN ROMÂNIA AICI.

Electric Castle este singurul eveniment din România care oferă o experiență completă de festival, prin îmbinarea muzicii, tehnologiei, patrimoniului și culturii alternative. Ajuns la cea de-a cincea ediţie, festivalul se desfăşoară în acest an între 12-16 iulie 2017 la Castelul Bánffy din Bonţida, judeţul Cluj.

Adaugati comentariu