Eliberați zona, că nu știe să conducă! O domnișoară din Republica Moldova a lovit două mașini și a fugit

Republica Moldova

O domnișoară din Chișinău a avut sărbători tare neliniștite! Pentru că nu a fost în stare să scoată mașina din parcare, tânăra șoferiță a lovit alte două vehicule staționate lângă automobilul ei. Filmarea publicată de site-ul Autoblog.md arată cum tânăra fuge, în cele din urmă, de la locul faptei.

Totul a început când șoferița a dat în marșarier fără să observe că portiera de pe partea dreaptă era deschisă. După accident, prietena șoferiței a încercat din răsputeri să închidă portiera îndoită.

Nici mașina din dreapta nu mai arată ca nouă. Tot încercând să iasă de pe locul de pacare, tânăra care, prin nu se știe ce miracol, posedă și permis de conducere, a reușit să atingă și mașina din partea stângă. Dar pentru că nu a putut să ajungă înapoi în bulevard, s-a întors în poziția inițială, cu fața spre trotuar. Din păcate pentru ea, intenția nu contează: domnișoara de la volan și-a semnalizat tot timpul intenția de a reveni pe stradă!

Dar ce faci când nu poți să parchezi sau să ieși din parcare? Suni un prieten! Se pare că așa a făcut și personajul principal din imagini, pentru că un amic apărut din senin, s-a urcat la volan și a demarat în trombă, cu șoferița vinovată aflată pe locul din spate.

Aflați mai multe despre fugara de la Chișinău pe Autoblog.md.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top