Elletra Miura – Ea este moștenitoarea imperiului Lamborghini

Elletra Lamborghini (4)

Are 22 de ani, dar habar n-are câte mașini sunt în garajul ei. Elletra Lamborghini este moștenitoarea imperiului auto și nepoata lui Feruccio Lamborghini, cel care a pus bazele companiei producătoare de mașini ultra-performante. Italienii o pun la zid pentru aparițiile controversate și gesturile scandaloase.

Elletra este exact ca mașinile Lamborgini. Incitantă și provocatoare. Tânăra a devenit cunoscută pentru aparițiile sale în show-uri nonconformiste, dar și pentru fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare și în care apare foarte sumar îmbrăcată. Nu demult, Elletra a șocat lumea mondenă din Italia spunând că visul ei este să debuteze în lumea cinematografiei cu un film pentru adulți.

Pe site-ul Miss Auto poți să vezi o galerie foto îndrăzneață cu Elletra Lamborghini și poți să afli cum a venit pe lume compania de super-mașini!

“Vreau să joc într-un film porno. Este o lume care m-a fascinat de când mă știu. La vârsta de 5 ani, am vrut să pozez goală, pentru un calendar”, povestește nepoata lui Feruccio Lamborghini, supranumită Paris Hilton a Italiei, care a pozat deja pentru reviste dedicate adulților.

Nici prin cap nu-i trece Elletrei să conducă într-o zi soarta imperiului Lamborghini. “Eu nu muncesc. Sunt ocupată, am treabă, trebuie să am grijă de silueta mea, trebuie să fiu atentă la ce se mai poartă”, a fost reacția controversatei italience.

Adaugati comentariu