Englezii au testat Dacia Sandero Stepway! Ce spun despre mașina noastră?

Dacia Sandero Stepway Techroad (5)

Englezii de la Autocar au testat Dacia Sandero Stepway cu linia de echipare Techroad. “Este o mașină tare elegantă”, spun jurnaliștii britanici, care au alcătuit și o listă a punctelor slabe.

Interiorul este confortabil, dar calitatea resimțită la bord este departe de ce a modelelor mai scumpe. Cabina însă, nu implică mari bătăi de cap și oferă confort.

Dacia Sandero Stepway Techroad (1)

Dacia Duster – Francezii au puncte slabe și puncte forte

Echipată cu o cameră pentru marșarier, cu ecran tactil de 7 inci, cu faruri LED, geamuri și oglinzi electrice, Dacia Sandero Stepway Techroad este cea mai scumpă versiune disponibilă în gamă.

Sub toate aceste dotări, Sandero Stepway Techroad păstrează elementele generației anterioare Renault Clio. “Este decent de manevrabilă, nu sunt prea multe motive pentru care să te plângi”, spun englezii de la Autocar, impresionați de direcția mașinii construite la Mioveni și de încrederea cu care abordează virajele.

Mașina cu motor turbo în trei cilindri, cu o capacitate de 899 cc și 90 de cai putere oferă însă, performanțe modeste. “Ne așteptam la asta, având în vedere prețul.” Englezii trec însă, în contul lui Sandero Stepway, sprinturi surprinzătoare și comportament rutier decent la viteze de autostradă.

Dacia Sandero Stepway Techroad (4)

Britanicii consideră transmisia una rudimentară. “Odată ce te-ai obișnuit cu ea însă, și dacă nu ai pretenții prea mari, nu ai de ce să te plângi.”

Este cea mai scumpă versiune a celei mai ieftine Dacii vândută în Europa. Dar merită banii?

În Marea Britanie, Dacia Sandero Stepway Techroad costă 11.660 de lire sterline, cu 660 de lire sterline peste mașina cu linia de echipare Comfort. Englezii nu sunt siguri că merită diferența, având în vedere că Techroad aduce doar o cameră de marșarier și o serie de elemente decorative Techroad de culoare roșie.

Cât costă Sandero Stepway Techroad în România?

Dacă bugetul este factorul decisiv în alegerea unei mașini, englezii recomandă una dintre versiunile mai ieftine.

Sursă foto: Autocar.co.uk

Adaugati comentariu