Entertainmentul din România se reinventează

Entertainment

Entertainmentul din România se reinventează. HI-LVL – cea mai tare petrecere a anului – a avut loc de curand la Snagov. O petrecere in aer liber cu supermasini, servicii VIP, șampanie, DJ renumiti si distracție ca în cluburile de pe Riviera Franceza.

Oaspetii, proprietari de masini scumpe sau personalizate prin tuning, iubitori ai fenomenului auto, fani ai muzicii electronice, persoane publice si influenceri, cu totii s-au bucurat de atmosfera incendiara de la acesta petrecere exclusivista, respectând în același timp regulile de distanțare socială.

Entertainment

Fiecare grup de participanți a avut propriul lounge pe o platformă special construită, prevazuta cu loc de parcare, iar muzica de top a vibrat întreaga seara, în timp ce mașinile s-au plimbat printre diferitele zone VIP si STAR.

Scena a avut un set-up impresionant, demn de un festival de muzica, cu sute de lumini, ecrane video uriase, sunet impecabil si efecte speciale, oferind participantilor o experienta unica, plina de magie, pe care nu o vor uita curand.

Nimic surprinzator avand in vedere ca printre organizatori se numara oameni care au stat in spatele multor concerte si festivaluri importante din Romania, acum reunindu-se pentru a da viata acestui proiect.

Entertainment

„Este doar inceputul HI-LVL. Cei din comunitatea noastra vor avea parte de multe lucruri frumoase si de distractie de calitate, alaturi de prieteni si de masinile lor speciale, in editiile ce vor urma” ne-a declarat Catalin Stoica, CEO la Strategic Production, compania care a dezvoltat conceptul HI-LVL, el fiind si Managerul General al Festivalului SAGA, reprogramat pentru anul viitor.

Ca o confirmare a reusitei, HI-LVL a primit, deja, premiul PRODUCTIA ANULUI, la Gala Oameni de Succes – I SUCCESS.

Foto: https://we.tl/t-WA3X3joCt5

Filme:  https://www.youtube.com/watch?v=AVKSPUidAqs

https://www.youtube.com/watch?v=RBQIfxrmMH8

Adaugati comentariu