Enzo Ferrari va fi interpretat de Robert De Niro

Rolul principal al unui viitor film care va prezenta viața celui mai celebru om din istoria industriei auto, Enzo Ferrari, va fi interpretat de la fel de celebrul actor american Robert De Niro.

Continuând seria de titluri mai puțin izbutite începută cu hipercarul LaFerrari, viitorul film va purta numele „Ferrari” și va avea ca principală sursă de inspirația cartea autobiografică a lui Enzo ce poartă titul „Ferrari 80”.

Filmul va cuprinde ultima parte a vieții lui Enzo de la începutul anilor 40 și până la moartea sa din 1988 la vârsta de 90 de ani. Potrivit publicației italiene Il Messaggero, Robert De Niro ar fi declarat: „… e o onoare și o mare bucurie să spun povestea unui om extraordinar care a revoluționat lumea auto”. Tot Robert De Niro a continuat spunând: „e o poveste care are la bază creativitatea, curajul și care mai mult ca sigur va încânta publicul indiferent de naționalitate sau de vârstă”.

Detaliile despre film sunt încă puține însă faptul că un actor de talia lui Robert de Niro a fost ales pentru rolul principal arată faptul că producția va avea un buget generos. De asemenea, există speculații conform cărora Clint Eastwood ar putea fi responsabil cu regizarea peliculei.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top