Este Mercedes-Benz GLE 350 d 4M SUV-ul pe care ți-l dorești?

Mercedes-Benz
Dacă ești un admirator al mărcii Mercedes-Benz, nu ai cum să treci cu vederea această apariție de excepție în peisajul autovehiculelor performante, cu design aparte.

Unul din cele mai inovative și ingenioase SUV-uri lansate anul trecut este Mercedes GLE 350.

Mercedes Benz a ales să construiască un SUV cu elemente elegante, cu personalitate dinamică, ce reflect pe deplin filozofia brandului german. Calitatea excepțională, dotările tehnice de ultimă oră, te vor convinge ca modelul GLE 350 este perfect pentru tine și familie. Fiecare funcție sau detaliu  de design sunt create pentru performanță, confort și libertate de mișcare. Ascunzând sub capotă un motor de 271 cp și fiind dotat cu o capacitate cilindrică de 2925 cmc, acest gigant este creionat exterior în mod elegant, cu linii suple, care denotă un stil aparte.

Noul tren de rulare numit E-ACTIVE BODY CONTROL, dotat cu suspensie pneumatică, este creat folosind cele mai ingenioase tehnologii, pentru o conducere în deplină siguranță, indiferent de condițiile meteo. Compensarea optimă a forțelor transversale garantează un echilibru perfect între confort și dinamism. Variațiile dinamice reduse ale încărcării roților și ale mișcărilor de rulaj îmbunătățesc controlul vehiculului și siguranța la volan.

Mercedes-Benz – Sisteme de asistență pentru siguranța ta

Ai la dispoziție ca opțiune să instalezi un asistent activ la parcare PARKTRONIC, pachetul de asistență în timpul conducerii și cel destinat frânării în siguranță.

Indiferent de starea carosabilului, ai posibilitatea să conduci confortabil, folosind suspensia cu sistem adaptiv de amortizare si opționalul DISTONIC PLUS, cu asistent activ de direcție. Comunicarea inteligentă și navigația sigură sunt caracteristici certe ale acestui model. Îți poți monitoriza presiunea în roți, ai la îndemană siguranța de supratensiune pentru sistemul start-stop și oglinzi rabatabile electric, pentru o conducere cât mai ușoară.

Privind bordul, cele două ecrane generoase de 12.3 inch te ajută să setezi funcționalitățile autoturismului, potrivit nevoilor tale. Realitatea augmentată MBUX și preferințele tale în domeniul navigației sunt menite să îți ofere călătorii cât mai bine programate și lipsite de surprize neplăcute. Ai parte de cea mai performantă tehnologie care aduce imagini live de trafic și indicații de navigare precise.

Eleganță și confort

Modelul Mercedes-Benz GLE 3250 nu înseamnă doar siguranță pe șosele ci și un ambient menit să îți ofere cea mai confortabilă experiență de condus. Luminile ambientale colorate cu proiecție logo sunt menite să îți sporească starea de bine, iar pachetul AMBIENTE este creat pentru a te răsfăța cu arome personalizate, climatizare de top și funcții programabile la îndemâna ta. Acest iluminat special îți pune la dispoziție 64 de culori și diferite scheme și efecte de culoare. Efectul de bun venit, de întâmpinare , este menit să te facă să te simți acasă în confortul mașinii tale.

Te așezi pe scaunele din piele, cu suport lombar și simți confortul și calitatea unei mașini gândite pentru relaxare și lux. Elementele decorative speciale designo oferă detalii interesante spațiului interior. Lemn de frasin sau tei, fibre lemnoase de cea mai bună calitate sunt destinate unei personalizări de succes a ambientului noului GLE 350.

Hayonul EASY PACK se folosește cu o simplă apăsare de buton, acționează rapid și practic. Pentru a limita riscul de deteriorare, hayonul EASY-PACK beneficiază de detectare automată a obstacolelor. În timpul procesului de deschidere, hayonul se poate fixa în oricare poziție. Închiderea automată este controlată și de butonul de pe cheia vehiculului sau de mânerul de deblocare amplasat pe hayon. Procesul este întrerupt automat când închiderea este împiedicată de încărcare.

Mercedes-Benz GLE 350 este SUV-ul compact și subtil care combină un design de ultimă generație, aspectul unui vehicul elegant, dotat cu cea mai înaltă tehnologie și o mobilitate excelentă off-road.

Adaugati comentariu