Etapa a V-a din CNÎA de va desfăşura la Constanţa

Campionatul National de Indemanare Auto - etapa a V-a - AutoExpert

În perioada 01-02 august 2015, în parcarea Tom Consțanta, se va desfășura etapa a cincea a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNÎA), competiție organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Spectatorii vor asista la un adevărat spectacol, în care piloții cu mașini de concurs din ce în ce mai bine pregătite, vor lua startul în CNÎA. Lupta va fi foarte strânsă, atât pentru cei veniți din toată țara, care vor încerca sa își adauge noi puncte in clasament, cât și  pentru constănțeni, piloți foarte talentați. Astfel, pe traseul stabilit, piloții vor trebui să își demonstreze măiestria în conducere, executând manevre de mare precizie, să treacă printre joaloane fără să le atingă, mersul cu fața și cu spatele în derapaje controlate, toate acestea în cel mai scurt timp posibil.

Sâmbătă 01 august, între orele 14,00 – 20,00 vor avea loc antrenamentele libere, iar startul evenimentului se va da duminică 02 august, la ora 10:30, odata cu antrenamentele cronometrate, manșa I de concurs fiind programata la ora 11:45.

Și pentru că este deschis oricarui tip de participant, inclusiv juniorilor între 10-18 ani, încurajând totodată și participarea feminină, concursul atrage în fiecare an tot mai mulți concurenți. Astfel de-a lungul celor patru ediții, peste 300 de piloti și-au aratat măiestria în pilotarea mașinii.

Campionatul National de Indemanare Auto - etapa a V-a - AutoExpert (03)

Poziția în clasament va fi dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări. Premii atrăgătoare vor consta în produse de la Decathlon, Tegee International, vinuri spumante Angelli, inghetata Betty Ice, service de roți gratuit ofeit de AutoZone, cupe și diplome.

Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNÎA), reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de automobilismul sportiv. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție. De aceea, se desfășoară într-o singură zonă, putând fi urmărit de spectatorii interesați.

Campionatul National de Indemanare Auto - etapa a V-a - AutoExpert (02)

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro.

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top