ETHEREA – Concept compact marca Infiniti

Infiniti a publicat primele imagini cu conceptul pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Numit ETHEREA, acesta este un model compact de lux care prezintă în avanpremieră modul cum ar putea să arate în viitor un model de bază Infiniti.

Imaginile prezintă o identitate Infiniti care evoluează, dar şi un profil care diferă în mod evident de orice model disponibil în prezent în segmentul compact premium. 

„ETHEREA reprezintă un nou tip de lux pentru cumpărătorii mai tineri”, a afirmat Toru Saito, Corporate Vice President and Leader of the Global Infiniti Business Unit. „Nu este doar o versiune mai mică a unei maşini de lux tradiţionale şi conservatoare.”

Conceput sub îndrumarea lui Shiro Nakamura, Senior Vice President of Design, modelul ETHEREA îmbină elemente de coupé, sedan, hatchback şi chiar crossover într-o formă cât se poate de sculpturală, apropiată de cea a unui monovolum.

Având o lungime de 4,4 m, modelul este unul compact, dar în acelaşi timp practic şi eficient ca spaţiu datorită unei structuri mecanice noi şi unor aranjamente de acces inovatoare. 

Printre surprizele pe care le aduce se numără interpretări noi, inspirate din tehnologiile de vârf, ale materialelor şi finisajelor tradiţionale japoneze şi câteva elemente de design menite să-şi lase amprenta asupra viitoarelor modele de serie, precum montantul spate distinctiv în formă de semilună, văzut pentru prima dată la conceptul Essence.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top