Euro Mini Storage – primul serviciu de depozitare la standard europene

De acum, este disponibil și în România, un serviciu de depozitare a bunurilor personale.

Situat în partea de est a Bucureştiului, pe Bd. Theodor Pallady la nr 42 J, Euro Mini Storage a fost fondat de către un grup de investitori canadieni care a decis să investească aproape 8 milioane de euro pe piaţa imobiliară şi a serviciilor de depozitare din România.

Locaţia din Bucureşti oferă clienţilor peste 1000 de unităţi de depozitare (cu dimensiuni cuprinse între 1m2 şi 27 m2), accesibile pe baza cartelelor magnetice.

„Serviciul de depozitare cu autoservire face parte din evoluţia obiceiurilor de consum şi dezvoltarea pieţei imobiliare din marile oraşe. Pe măsură ce oamenii devin din ce în ce mai conştienţi de mobilitatea şi confortul spaţiului locativ, aceştia caută soluţii de a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii fără a fi nevoiţi să facă o investiţie costisitoare sau un angajament major. De asemenea, firmele mici şi mijlocii caută soluţii de a-şi extinde operaţiunile şi spaţiul de lucru fără a face investiţii majore. Toate aceste cazuri întâlnite de noi în activitatea curentă pot avea o soluţie la îndemână prin serviciile oferite de Euro Mini Storage” declară Danu Temelie, managing partener, cel care se ocupă de operaţiunile din România şi Ungaria.

Informații suplimentare pe site-ul www.euroministorage.ro

Adaugati comentariu