Evenimentul anual Opel 24h

Vineri, 15 aprilie, şi sâmbătă, 16 aprilie, în cadrul acţiunii Opel 24h consilierii de vânzări vor prezenta clienţilor cele mai bune oferte pentru un pachet complex: automobil Opel, garanţie extinsă, mobilitate extinsă, CASCO special, soluţii financiare complete.

În ambele zile ale evenimentului, începând cu ora 9 dimineaţa şi până la ora 21, distribuitorii Opel sunt pregătiţi să întâmpine la showroom clienţii interesaţi de oferta unică din 2011.

Toate maşinile din gama Opel, inclusiv modelele comerciale, sunt incluse în campania celor mai bune oferte din an, Opel 24h, disponibilă doar 24 de ore şi numai în showroom-urile Opel.

În ambele zile, maşini de drive-test stau la dispoziţia clienţilor pentru a-i convinge de ce campania Opel 24h este o ofertă pe care nu trebuie să o piardă:

40% reducere la accesorii
23% reducere la garanţia extinsă
25% reducere pentru asigurarea CASCO
Ofertă financiară „Cetelem 24hˮ: 4 luni de graţie la plată şi rata fixă în lei

Noul Opel Corsa completează fiabila gamă Opel

Mult-premiatele modele Opel sunt apreciate pentru designul şi calităţile lor, dar şi pentru fiabilitatea dovedită. Marca a venit deja cu noutăţi în acest an: noul Opel Corsa, recent lansat la showroom-uri şi noul Antara, plecat chiar în această săptămână să descopere cele mai frumoase peisaje din România.

Organizaţia germană independentă DEKKRA a evaluat 230 de modele auto în 15 milioane de acţiuni de service şi, ca urmare a  numărului de defecte înregistrate, Opel Insignia a fost desemnat cel mai bun model, având o rată de defect de 96,1%. Mai important este însă că la ediţia anterioară a raportului acelaşi titlu a fost atribuit tot unui model Opel, best sellerul Corsa, dovedind că rezultatele nu sunt întâmplătoare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top