PREMIERĂ: Video spion cu noua Dacia Duster

Un nou clip video spion cu noua Dacia Duster și-a făcut apariția pe internet. A doua generație a SUV-ului compact debutează în toamnă, la Salonul de la Frankfurt.

Cu doar câteva luni înainte de lansarea versiunii de serie, tot mai multe prototipuri sunt surprinse de fotografii spion pe drumurile din Europa. Contrar așteptărilor inițiale, noua Dacia Duster va păstra platforma B0 a actualului model, urmând să facă, însă, un pas semnificativ înainte în ceea ce privește confortul și finisarea.

Dimensiunile exterioare vor crește, de asemenea, cu circa 10-20 cm pentru a genera mai mult spațiu la nivelul genunchilor, Dacia urmând să ofere, în premieră, și o variantă de caroserie separată, cu ampatament lung și șapte locuri opționale. Disponibilă din 2018, aceasta se va numi Grand Duster și va înlocui actualul Lodgy, care nu s-a bucurat de vânzări bune.

Garda la sol va fi în continuare generoasă, în timp ce tracțiunea integrală și o transmisie EDC cu dublu ambreiaj și șapte trepte vor fi disponibile opțional. Noua Dacia Duster va fi oferită în două variante pe benzină și două diesel: 1.2 TCe/115 CP sau 130 CP, 1.5 dCi/110 CP, 1.6 dCi/130 CP.

Adaugati comentariu