Exemplar unic 911 GT3 creat pentru a marca 30 de ani de Supercupa Porsche

Porsche a creat un exemplar special din seria 911 GT3 pentru a marca 30 de ani de la înființarea competiției Porsche Supercup.

Porsche Supercar, competiția monomarcă dedicată modelului 911, împlinește 30 de ani. Campionatul face parte din seria de competiții suport pentru Formula 1, echipele ce concurează cu 911 GT3 Cup alergând pe același circuite ca și Marele Circ.

Porsche Supercup

Pentru a marca cei 30 de ani împliniți, Porsche a creat un model unicat GT3 prin divizia sa de personalizare Exclusive Manufaktur. Proiectul a fost executat în mai puțin de șase luni ca parte a programului Sonderwunsch, ce implică restaurarea și modificarea designului culorilor atât la interior cât și la exterior. Exempalrul unic a primit o schemă de culori specială în opt nuanțe pentru caroserie plus o serie de elemente grafice complexe. Numele celor 29 de campioni din Porsche Supercup au fost imortalizate în culoarea aurie pe spoilerul spate.

O serie de elemente personalizate au fost aplicate și la interior: logo aniversar embosat în tetiere, cusături în nuanța Mojave Beige pentru scaunele sport.

Începând cu sezonul 2021, Porsche Supercup folosește modelului 911 GT3 Cup bazat pe generația 992. Modelul dezvoltă 510 CP.

Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25

Via Porsche

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top