Există Tesla Model S pe benzină? Răspunsul este da.

Tesla Model S pe benzină

Un idiot sau doar o scenetă în stilul Mister Bean sau Benny Hill? Până la urmă a doua ipoteză este cea adevărată. În sceneta următoare vedeți cum un american încearcă să alimenteze o Tesla Model S cu benzină și… reușeste. Da, există Tesla Model S pe benzină.

guy runs his Tesla with gasoline 🤣

guy runs his Tesla with gasoline 🤣

Publicată de The Justin Flom Show pe Luni, 3 august 2020

Elon Musk este un strateg al marketingului. Felul în care a promovat personal modelele Tesla pe Twitter și alte rețele sociale a depășit imaginația celor mai profesioniste departamente de marketing.

Iată însă că în America un comediant cu contul de facebook Justin Flom Show a reușit să îl întreacă în imaginație și vizualizând clipul următor nu putem spune dacă este o reclamă pro sau contra Tesla Model S.

Pe scurt, scenariul este următorul: un șofer rămas în pană lângă o Tesla Model S nouă pe o șosea din deșert face semne disperate la mașini agitând o canistră goală de benzină.

Omul are o față de prost care pare la fel de haioasă precum cea a lui Mister Bean sau Benny Hill.

În cele din urmă oprește o mașină în care se aflau un tip și o tipă  care se întreabă în primă fază ce vrea omul cu canistra având în vedere că mașiuna oprită în pană e o Tesla Model S full electrică. „Poate e o mașină  de test”, zice el.

În cele din urmă se lămurește că nu este așa și începe să râdă. Acesta încearcă să îi explice că Tesla Model S este o mașină electrică cu baterie.
La care comediantul răspunde savuros:”Normal, toate mașinile au baterie!”

Întrebat unde vrea să pună benzină, comediantul arată portul de încărcare ascuns în stopul stânga spate al lui Tesla.
Șoferul din cealaltă mașină se minunează până în momentul în care comediantul deschide portbagajul. În portbagaj se afla un generator Honda cu benzină. Comediantul pune benzină în rezervorul generatorului și în abia în momentul următor te prinzi că toată povestea e regizată.

Generatorul Honda avea montat portul de încărcare special al lui Tesla. Bineînțeles că nu avea cum să încarce cu un generator portabil măcar 10% din bateria lui Tesla pentru că voltajul generat e mic.

Și aici filmulețul se încheie.
Mesajul pe care l-am dedus este următorul: Dacă rămâi în pană de curent de Tesla, ia-ți un generator Honda cu benzină!.

Adaugati comentariu