Extinderea parteneriatului dintre Infiniti și Red Bull Racing

Infiniti, marca de automobile premium din Japonia, şi Red Bull Racing, tripla campioană consecutiv a Mondialelor Constructorilor FIA Formula 1, au anunţat o extindere cuprinzătoare a parteneriatului lor, început în martie 2011. Parteneriatul va implica, printre altele, schimbarea numelui echipei în ”INFINITI RED BULL RACING”, precum şi numirea Infiniti ca partener tehnic principal începând cu sesonul 2013 al Formula 1.

Johan de Nysschen, preşedintele Infiniti, a comentat: „În timp ce primele noastre 24 de luni de colaborare au fost foarte benefice pentru ambele părţi, aprofundarea relaţiei noastre în contextul actual va aduce avantaje sporite atât pentru Infiniti, cât şi pentru Red Bull Racing. În calitate de titulatură comună, Infiniti Red Bull Racing va îmbunătăţi chiar şi mai mult expunerea la nivel mondial pentru ambele branduri, produse şi tehnologii.”

Directorul echipei Red Bull Racing, Christian Horner, a declarat: „Red Bull Racing şi Infiniti au colaborat pentru o serie de iniţiative încă de la începutul relaţiei în martie 2011. În acest timp, Infiniti a demonstrat o pricepere tehnică semnificativă, şi am fost impresionat de profunzimea amplelor capacităţi de inginerie ale companiei Nissan Motor. În termeni de marketing, Infiniti a mărit implicarea lor cu Red Bull Racing Formula One, şi, într-un mod foarte eficient, a devenit bine cunoscut într-un interval scurt de timp. Aceste două atribute sunt ceea ce fac ca Infiniti să reprezinte o titulatură şi un partener tehnic ideal pentru Red Bull Racing. ”

Parteneriatul consolidat, începând din 2013 şi, continuat, momentan, până la finele sezonului din 2016, va cuprinde o serie de iniţiative tehnologice noi. Adrian Newey, şeful echipei tehnice Red Bull Racing,  a salutat, de asemenea, extinderea acordului pe termen lung: „Formula 1 reprezintă zilnic o imensă provocare în materie de design şi inginerie. Având un partener tehnic dedicat precum Infiniti ne oferă o platformă mai mare pentru a lucra împreună la proiecte tehnice, cum ar fi sistemele de recuperare a energiei pentru sezonul din 2014.”

Adaugati comentariu