Extra atitudine pentru Volkswagen Tiguan cu pachetul R-Line

La scurt timp de la lansarea noului Volkswagen Tiguan, apare și pachetul exterior/interior R-Line. Mai multă prestanță, desigur pentru o sumă „modică”.

Ca de obicei pachetul R-Line pluseaza la capitolul sportivitate, indiferent ca alegi varianta pentru interior, cea pentru exterior sau ambele. La nivel de exterior vorbim de spoilere redesenate, insertii cromate, badge-uri R-Line precum si un set de jante din aliaj „Mallory” pe 19″. Amatorii de sportivitate vizuala vor aprecia si difuzorul aerodinamic stilizat in partea inferioara a spoilerului spate, dar si eleronul discret de deasupra hayonului. Pretul pentru pachetul R-Line de exterior este de 2.460 euro.

Pachetul de interior R-Line include scaune sport, tetiere cu logo-ul R-Line brodat, volan multifunctional cu insertii din aluminiu, plafon acoperit cu panza neagra si pedale din aluminiu. Pretul pachetului de interior este de 840 euro. Pentru 2.120 euro in plus poti avea si tapiterie din piele neagra „Vienna”.

Clientii care nu doresc pachetul integral exterior sau interior pot opta, separat, pentru eleronul R-Line (150 euro) sau plafonul din material textil negru (180 euro).Pachetul R-Line poate fi comandat exclusiv pentru modele Tiguan Sport&Style in culorile: Candy White, Reflex silver metallic, Deep Black pearl effect, Nigh blue metallic si Pepper grey metallic.

Adaugati comentariu