ExxonMobil dezvăluie noile etichete Mobil 1

ExxonMobil lansează un nou design pentru etichetele din gama de uleiuri de motor Mobil 1. Noul design subliniază beneficiile produsului şi nivelul de viscozitate al fiecărui ulei, oferindu-le consumatorilor o soluţie şi mai simplă de alegere a lubrifiantului potrivit.

Etichetele vor fi aplicate pe produse din gama Mobil 1 disponibile pe piaţa românească în perioada imediat următoare. Compusă din uleiuri de motor 100% sintetice, gama Mobil 1 oferă o protecţie excelentă pentru majoritatea tipurilor de vehicule şi în orice condiţii de condus. Noile etichete din gama de produse Mobil 1 fac referire la tehnologia de testare din sporturile cu motor, care permite îmbunătăţirea performanţelor vehiculelor conduse de şoferii de zi cu zi.

Ambalajul îi informează pe cumpărători despre beneficiile pe care le aduce fiecare tip de ulei de motor Mobil 1: 

Mobil 1 New Life 0W-40 – ajută motoarele să funcţioneze ca noi chiar şi după 200.000 km. Mobil 1 New Life 0W-40 a fost dezvoltat pentru a oferi o protecţie rapidă la pornirea vehiculului, reducând uzura şi depunerile din motor, chiar şi în cele mai extreme condiţii de condus. 

Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40 – proiectat pentru motoarele diesel moderne cu turbocompresie. Este creat pentru a asigura curăţarea depunerilor din motor, protejând împotriva uzurii şi economisind carburant.

Mobil 1 Peak Life 5W-50 – previne în mod activ depunerile şi acumularea de sedimente pentru o viaţă lungă a motorului, oferindu-i protecţie excelentă împotriva uzurii. 

Mobil 1 Extended Life  10W-60 – dezvoltat pentru a oferi protecţie prelungită motoarelor cu kilometraj ridicat, prelungind viaţa vehiculului. 

Mobil  1 ESP Formula 5W-30 – proiectat pentru vehiculele moderne pe benzină sau motorină, dotate cu sisteme de reducere a emisiilor. Dezvoltat pentru a fi compatibil cu cele mai noi filtre de particule diesel („Diesel  Particulate Filters” – DPF) şi convertori catalitici de benzină („Gasoline Catalytic Converters” – CAT).

Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 – adecvat motoarelor moderne care necesită uleiuri de motor cu viscozitate redusă. Îndeplinind şi chiar depăşind cerinţele ACEA A5/B5, economiseşte combustibil. 

[_newpage_]

FINAT, asociaţia internaţională care reprezintă interesele industriei de etichete autoadezive, a anunţat că  Mobil 1 New Life este câştigătorul industriei la categoria „Marketing şi Etichete pentru Consumatori”. Juriul FINAT a descris eticheta Mobil 1 New Life imprimată de Skanem AS ca fiind una „veritabilă, care ilustrează perfect identitatea Mobil. Autoritate şi calitate. Design-ul fundalului diferenţiază eticheta Mobil 1 de cea a uleiurilor de motor obişnuite, iar maşina de curse îi dă şi mai multă credibilitate”. 

În ultimii 36 ani, Mobil 1 a ridicat constant ştacheta pentru excelenţă prin fiecare nou produs dezvoltat, devenind lider pe piaţa mondială a uleiurilor de motor sintetice. Lansarea acestui design îndrăzneţ îi va ajuta pe şoferii din întreaga lume să aleagă uleiul potrivit şi să atingă adevăratul potenţial al vehiculului lor.

Apariţia pe piaţă a noilor etichete vine într-o perioadă în care din ce în ce mai multe motoare au nevoie de lubrifianţi sintetici, iar şoferii au început să conştientizeze beneficiile tot mai mari oferite de aceste produse. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top