F1 lansează propriul serviciu de streaming

Fanii Formulei 1  au un motiv de bucurie. Liberty Media Group a anunțat marți, 27 februarie 2018, că lansează propriul post de televiziune care se va numi F1 TV, la începutul sezonului 2018, care începe pe 25 martie în Melbourne, Australia.

Serviciul de streaming va costa între 8 și 12 dolari pe lună și va începe să funcționeze ca un serviciu „desktop și web”. Utilizatorii vor avea acces la toate cursele și mai mult de atât, vor putea viziona cursele din mai multe unghiuri. ”Poți să mergi cap la cap cu Daniel Ricciardo și Sebastian Vettele în timp ce se luptă pentru ocuparea celui de-al doilea loc în clasament.” Te poți instala în laterala mașinii pentru a vedea aceleași lucruri pe care le vede pilotul din poziția sa. 

Abonaţii vor putea alege conţinutul pe care îl vor viziona, precum şi momentul sau modul în care îl vor accesa”, se precizează într-un comunicat. Astfel un abonat al F1 TV va putea, dacă doreşte, să aleagă urmărirea întregii cursei de la bordul monopostului unuia dintre cei 20 de piloţi care vor lua startul.

 F1 TV Pro va avea, de asemenea, „feed-uri unice care nu sunt disponibile pe nicio altă platformă”. Acesta va include accesul la imagini de arhivă, precum și curse live de la FIA Formula 2 Championship, GP3 și Porsche Supercup.

Citeste continuarea articolului pe MissAuto

Adaugati comentariu