”Fă ce-ţi place!” – un sfat oferit de Raed Arafat

Precedat de Tudor Giurgiu şi Cătălin Ştefănescu, interviul oferit de fondatorul Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), Raed Arafat, completează colecţia de interviuri din cadrul Ghidul Excelenţei.

Interviul prezintă viziunea domnului Arafat asupra conceptului de excelenţă şi căile prin intermediul cărora pot fi atinse cele mai înalte standarde profesionale. 

,,Eu cred că excelenţa este un lucru care poate să fie apreciat în mod diferit de fiecare om; este foarte greu să cuantifici excelenţa. Dar, totuşi, rămâne un factor comun: excelenţă este întâlnită atunci când ai făcut ce ţi-ai propus într-un mod foarte bun, încât nu numai tu eşti mulţumit, dar şi ceilalţi apreciază ce ai făcut,” declară Raed Arafat în cadrul interviului.

Vorbind despre excelenţă şi despre modalităţile prin care aceasta poate fi atinsă, Raed Arafat îndrumă la perserverenţă şi consecvenţă pe parcursul întregii activităţi profesionale, afirmând: ,,Fă ce-ţi place! Şi să nu ai dubii şi să nu asculţi de cei care vor să te îndrepte către alte căi de care nu eşti convins.”

Raed Arafat este unul dintre oamenii care au pus sub semnul excelenţei salvarea vieţilor semenilor. Acesta pune preţ pe lucrul în echipă, identificând acest aspect ca fiind esenţial în domeniul medical. ,,Eu cred că excelenţa în practica medicală nu poate fi datorată unui om, ci unor echipe, unor oameni care lucrează împreună. Nu poţi atinge excelenţa în asistenţa de urgenţă dacă nu lucrezi în echipă.”

,,În salvarea vieţii oamenilor nu poţi să laşi loc la discuţii, la negocieri sau la soluţii de mijloc” – aceasta este principiul după care se ghidează Raed Arafat în fiecare zi din viaţa sa, fiind convins că perseverenţa şi efortul susţinut reprezintă căile sigure către reuşită.

Colecţia de interviuri Ghidul Excelenţei va fi completată succesiv cu ajutorul unei serii de personalităţi care vor lua parte la acest proiect în următoarea perioadă. Interviurile pot fi vizionate online pe website-ul Mercedes-Benz România, la adresa: www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top