Facelift important pentru Kia cee’d

Cel mai de succes model Kia din Europa are parte de o revigorare puternică, noile mașini urmând să poată fi comandate începând din luna iulie 2015.

Schimbările vizează și partea estetică (mici îmbunătățiri ale designului interior și exterior), dar mai ales ceea ce se întâmplă sub capotă și în spatele bordului.

Kia cee’d facelift va primi noul motor 1.0 T-GDI în trei cilindri disponibil în două variante de putere (100 CP și 172 Nm sau 120 CP și 172 Nm), acesta alăturându-se restului de motoare din gamă, toate îndeplinind standardele Euro 6. De asemenea, noul cee’d va putea fi comandat și cu o transmisie cu dublu ambreiaj și șapte trepte, însă doar împreună cu versiunea mai puternică a motorului 1.6 CRDi, de 136 CP.

Kia-Ceed_2016_1600x1200_wallpaper_02

 

Modelele de top din gama GT au și ele parte de noutăți odată cu acest facelif. Ele variază de la diverse înflorituri stilistice și până la o nouă turbosuflantă pentru motorul 1.6 T-GDI care produce acum 204 CP și 265 Nm. Pentru cei care vor toate avantajele economice ale unui model Kia cee’d obișnuit însă apreciază designul și dinamismul gamei GT, Kia oferă pachetul GT Line care este disponibil pentru toate cele trei modele (cee’d, pro_cee’d și Sportswagon).

Noul cee’d vine echipat (opțional) și cu tot felul de dotări care sporesc siguranța, de la asistenul de unghi mort și până la camere video care recunosc indicatoarele rutiere sau un asistent automat pentru parcare. Spre sfârșitul anului va deveni disponibil și serviciul Kia Connected Services care oferă informații în timp real despre vreme, trafic sau radarele poliției.

Adaugati comentariu