Facelift pentru BMW Seria 3 GT

BMW Seria 3 GT

În speranța că-l va transforma într-un model mai atractiv, nemții îi aplică un ușor facelift modelului BMW Seria 3 GT. Acesta vine după ce, anul trecut, bavarezii au aplicat același tratament berlinei și break-ului.

Iar hatchback-ul primește aproape aceleași modificări discrete ca și cele aduse și celorlalte variante de caroserie. Ele au drept scop creșterea vânzărilor pe cele mai importante piețe ale modelului: China, Germania și Statele Unite. Totodată, el trebuie să aducă noi clienți brandului german, așa cum a făcut încă de la lansare: majoritatea posesorilor de GT sunt la primul model BMW. Altfel spus, clienții fideli ai mărcii nu sunt atât de atrași de designul modelului precum cei noi.

Ce-aduce nou facelift-ul? O gamă de motoare revizuită, o interfață nouă a sistemului infotainment, conectare facilă a smartphone-ului, noi faruri și stopuri cu tehnologie LED și un interior cu materiale noi. Parcă nu mai pare atât de subtil facelift-ul… Să detaliem.

BMW Seria 3 GT

În habitaclu ne întâmpină ornamete cromate în jurul controalelor, noi elemente decorative din lemn și tapițerii din piele în nuanțe noi. În plus, sistemul profesional multimedia (că tot se poartă ”profesional”), ce include navigație , preluat de la modelele superioare și anunțat de BMW cu două săptămâni în urmă, va poposi pe bordul noii variante. Acesta va beneficia de un meniu mult mai clar, bazat pe iconițe intuitive și de ușurință în conectarea la smartphone. Și, pentru că tot veni vorba, telefoanele mobile vor putea fi încărcate folosind sistemul wireless integrat.

BMW Seria 3 GT

Sub capotă, 3 noi motorizări pe benzină, dezvoltând între 184 și 326 CP și 5 variante diesel, cu puteri de la 150 la 313 CP, scad consumul mediu cu până la 14%, în pofida puterii crescute. Transmisiile manuală și Steptronic au fost revizuite și, împreună cu funcția Auto Start Stop, regenerarea energiei la frânare și modul Eco Pro aduc maximul de eficiență noilor modele. Asistăm, de asemenea, la apariția a 3 noi variante de GT: 330i, 340i și 325d. Combinațiile dintre motoare, transmisii și tracțiuni dau naștere la nu mai puțin de 18 configurații posibile.

BMW Seria 3 GT

În final, să menționăm cele 3 linii de echipare: Sport Line, Luxury Line și M Sport. Indiferent de varianta aleasă, veți beneficia standard de climatizare automată, pornire fără cheie, 6 airbaguri, faruri cu LED pentru faza scurtă și lungă, și proiectoare LED. La interior, echiparea standard include display de înaltă rezoluție cu controller iDrive și facilitate hands free, USB port și Bluetooth audio streaming.

 

Adaugati comentariu