Falcon Electronics la Romanian Tuning Show

Weekend-ul acesta, lasă-ţi agenda liberă şi vino la Romexpo! Se întâmplă prima ediţie a Romanian Tuning Show, între 13 – 15 mai 2011. Aici, Falcon Electronics te aşteaptă la standul său cu echipamente auto de ultimă generaţie şi cu multe, multe surpize.

Explozia sunetului pe 4 roţi – Ford Mustang cu amprentă Sony

Surpiza cea mare a standului Falcon va fi expunerea în premieră în Bucureşti a maşinii demo Ford Mustang, tunată cu sisteme audio-video Sony. Dacă te întrebi cât duce în waţi o asemenea „creatură”, îţi spunem noi:  2500. Şi-ţi mai spunem că numai la partea de tuning audio s-a lucrat timp de 600 de ore în 6 oameni.

La categoria audio-video, îşi dau concursul 5 subwoofere, 8 amplificatoare, 4 boxe, 3 unităţi centrale şi 12 monitoare LCD, la care se adaugă un sistem multimedia 2 DIN cu navigaţie inclusă. Vino s-o vezi cum vede video, cum se aude cu unităţile din dotare şi cum arată un fine tuning.  Păcat, doar, că n-o poţi lua acasă!

Fii poliţist pentru o zi! Încearcă să amendezi pentru depăşirea vitezei…dacă poţi!

La standul Falcon, poliţistele sexy te vor invita sa testezi detectoarele de radar Beltronics Vector 940 A. Ai ocazia de a fi şi tu poliţist şi de a încerca să depistezi cu pistolul radar maşinile cu viteză mare. Punem rămăşag că detectorul nostru vede aparatul radar. Testează şi te înscriem automat la un concurs la al cărui premiu e…da, chiar un detector Vector 940A.

Premieră absolută în România – sistemul de navigaţie Navon N670 cu iGO 8

Vara aceasta, sistemul de navigaţie Navon N670 se poate dovedi a fi prietenul tău cel mai de nădejde în călătoriile prin România şi Europa. Acum, ai ocazia de a-l vedea şi testa în premieră la Romanian Tuning Show. Cu un design elegant şi un ecran de 5”, sistemul conţine 40 de hărţi complete pentru Europa şi este echipat cu iGO 8, cel mai popular soft de navigaţie din România. Hotărăşte tu dacă te poţi baza pe el!

Cum să îţi protejezi maşina de furturi? Doctorul Viper îţi răspunde

Călătoria ta este completă la standul Falcon numai cu o ultimă oprire la standul Viper. Aici, îţi răspundem la orice întrebare legată de siguranţa maşinii tale. Că ai deja un sistem de securitate sau te interesează ce este acela, în week-end este momentul să pui orice întrebare îţi trece prin cap. Specialiştii noştri îţi stau la dispoziţie cu cele mai utile sfaturi. Aici, te informezi de ultimele tehnologii folosite de Viper pentru ca tu să dormi mereu liniştit, fără grija furturilor din maşină.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top