Falcon Electronics lansează Navon N670 Europa Full

Falcon Electronics a lansat sistemul de navigaţie Navon N670 Europa Ful, unic pe piaţa dispozitivelor de navigaţie din România prin software-ul conţinut, iGO 8, precum şi prin design-ul său ultra slim, asemănător dispozitivelor iPhone.

Cu un ecran uriaş de 5”, N670 Europa Full este modelul de vârf din noua gamă Navon şi beneficiază de cel mai popular soft de navigaţie din România. Dispozitivul este echipat cu 40 de hărţi complete ale ţărilor Europei, pentru care se oferă actualizări gratuite timp de 1 an de zile. Graţie detalierii hărţilor, orice rută din ţările Europei incluse în pachet este foarte simplu de găsit. În plus, dispozitivul permite posibilitatea de planificare şi optimizare a punctelor intermediare pe traseul ales.

Comparativ cu celelalte sisteme de navigaţie disponibile în România, N670 Europa Full oferă rapiditate mărită în procesare, rularea aplicaţiilor şi afişarea graficii 3D. Toate acestea sunt posibile datorită platformei software performante iGO 8 şi a procesorului  SiRF Atlas V de 500 Mhz.

Navon N670 Europa Full costă doar 649 LEI pe  HYPERLINK „http://www.store.falcon.ro” www.store.falcon.ro şi în magazinele Falcon Electronics din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj Napoca.

Adaugati comentariu