Fanii lui Jeremy Clarkson au “atacat” sediul BBC la bordul unui tanc

Jeremy Clarkson se poate lăuda cu o nouă ispravă demnă de primele titluri ale tabloidelor din lumea întreagă. Îndrăgitul co-prezentator al emisiunii Top Gear a reuşit să stârnească un război.

Un tanc a putut fi văzut astăzi pe străzile din Londra, în imediata vecinătate a sediului BBC. Staţi liniştiţi! Nu a fost vorba de un atac real, ci de un protest organizat de fanii săi. Aceştia au venit la postul de televiziune pentru a înmâna mai marilor instituţiei cele câteva sute de mii de petiţii strânse în favoarea reinstaurării lui Jeremy Clarkson la cârma show-ului auto. În ceea ce priveşte tancul, acesta a rămas paşnic până la finele acţiunii, fiind, de fapt, vorba de un exemplar închiriat cu aprobarea autorităţilor.

Revenind la scandalul mediat iscat în urma suspendării lui Jeremy Clarkson, BBC a anunţat că o decizie oficială privind statutul co-prezentatorului în cadrul postului TV şi soarta Top Gear va fi luată în cursul săptămânii viitoare. Concluziile anchetei au fost predate deja directorului BBC Scoţia, Ken MacQuarrie, care urmează să le prezinte directorului general Tony Hall.

Se pare că producătorii emisiunii iau în considerare graţierea sa, doar în condiţiile numirii unui supervizor însărcinat cu monitorizarea comportamentului şi declaraţiilor lui Clarkson.

Între timp, sarabanda declaraţiilor controversate continuă, după ce, în ultimele zile, Jeremy Clarkson a confirmat pentru prima dată ipoteza părăsirii show-ului, iar colegii săi, James May şi Richard Hammond au declarat că nu pot fi de acord să participe la filmarea ultimelor episoade din sezon în lipsa sa.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top