Fantoma lui John Lennon se întoarce – Un Rolls-Royce Phantom care i-a aparținut artistului va fi expus la Londra

Rolls-Royce Phantom John Lennon (1)

Fantoma lui John Lennon își va face apariția la cea de 50-a aniversare a albumului Sgt. Pepper Lonely Hearts Club al trupei Beatles! Nu, nu, nu vă speriați! Este vorb adoar de un Rolls-Royce Phantom care i-a aparținut artistului. Publicul britanic va putea vedea mașina clasică și colorată la Londra,  în perioada 29 iulie – 2 august.  

Automobilul, care îi aparține la ora actuală Muzeului Royal British Columbia din Canada, va fi adus la Londra pentru a se alătura “Celor Opt Mari Fantome”, un eveniment care reunește modele Rolls-Royce celebre, la Londra, pe strada New Bond, o zonă vizitată cu regularitate de John Lennon în anii ’60. Lennon ajungea acolo chiar la bordul acestui Rolls.

Vezi mai multe poze cu mașina care i-a aparținut lui John Lennon!

Pe 3 iunie 1965, John Lennon primea acest Rolls-Royce Phantom V. Ulterior, avea să declare că și-a dorit dintotdeauna să fie un milionar excentric, iar Phantom-ul era un prim pas.

Lennon și-a personalizat mașina într-o manieră tipică starurilor rock de la acea vreme. Partea posterioară a fost transformată într-un pat dublu, au fost instalate acolo chiar un […]

Adaugati comentariu