Fata vine la pachet cu mașina? Uite cum testează ucrainenii automobilele noi!

VW Arteon la pachet cu fata

Un jurnalist auto amator din Ucraina a găsit rețeta minune pentru a atrage vizualizări pe propriul canal de YouTube. S-a prins că o femeie frumoasă cu un decolteu generos poate să-i aducă și trafic pe site, așa că și-a filmat prietena lângă un Volkswagen Arteon.

Mișcarea i-a atras jumătate de milion de vizualizări, pentru că bruneta nu s-a sfiit să arate ce are ea mai bun. Cunoștințele în domeniul auto, ați fi tentați să spuneți. Ei bine, nu!

VIDEO! AVERTISMENT: NU DA PLAY DACĂ EȘTI LA BIROU!

În clipul care durează nu mai puțin de 20 de minute, jurnalistul (cine mai are ochi pentru el?) vorbește într-o limbă care este necunoscută celor care au urmărit imaginile și totuși arată ceva extrem de interesant: prietena lui în ipostaze picante.

VW Arteon la pachet cu fataGALERIE FOTO

Așa se face că toți cei interesați să cumpere un Arteon l-ar vrea acum la pachet cu fata. Pentru că ea este cea care a demonstrat că la bord, conectivitatea funcționează impecabil. Nu s-a desprins o secundă de smartphone-ul ei.

Tot ea a fost cea care a arătat caracterul practic al limuzinei germane. Succesorul Passat-ului CC poate să primească în portbagajul spațios chiar și o brunetă voluptoasă, odată ce bancheta spate este rabatată.

Din păcate, Volkswagen Arteon nu vine la pachet cu o ucraineancă îmbrăcată sumar. Vă dați seama la cât ar fi ajuns prețul coupe-ului în patru uși, care pornește la noi de la 34.881 de euro?

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top