FCA, Hyundai și GM le oferă reduceri celor afectați de uraganul Harvey

uraganul Harvey

Producătorii auto au început campania Harvey. Locuitorii statelor americane Texas și Louisiana, care au fost afectați de uragan, vor primi o reducere cuprinsă între 500 și 750 de dolari pentru aproape oricare dintre automobilele produse anul acesta și anul viitor.

Pentru a beneficia de reducere, clienții trebuie să se prezinte la dealer-ul local cu un act doveditor de la compania de asigurări, prin care demonstrează că au suferit pagube materiale produse de uraganul care a lovit statele americane Texas și Louisiana săptămâna trecută. Vehicule ca Ram 1500, Dodge Durango și Jeep Grand Cherokee sunt pe lista automobilelor care beneficiază de reduceri de 500 de dolari.

Află câte mașini estimează americanii că vor fi declarate daună totală!

Hyundai promite un discount de 750 de dolari pentru absolut toate automobilele produse în 2017 și 2018. Oferta poate fi cumulată cu alte reduceri disponibile și va fi valabilă până în ianuarie anul viitor.

General Motors promite reduceri de 500 de dolari pentru toți cei afectați de uragan. Vehiculele comercializate în cadrul acestei campanii sunt Chevrolet, GMC, Buick și Cadillac.

Mulți texani au fost nevoiți să-și lase în urmă bunurile pentru a merge în zone sigure, iar la întoarcere, au constatat că locuințele lor au rămas fără acoperișuri, iar mașinile le-au fost înghițite de apă.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top