Federal-Mogul introduce plăcuţele de frână Wagner în România

Marcă de vârf în SUA, plăcuțele de frână cu tehnologii dovedite completează oferta de produse Ferodo – preferatele Producătorilor de Echipamente Originale (OEM).

Compania Federal-Mogul a lansat binecunoscuta marcă de plăcuțe de frână Wagne, pe piața din România. Decizia vine din dorința de a servi nevoilor atelierelor auto şi consumatorilor care cer tehnologii de înaltă calitate pentru plăcuțe de frână destinate celor mai populare modele de autovehicule. 

Cu o tradiţie de peste 110 ani, marca Wagner este, practic, sinonimă cu inovația în sistemul de frânare. Cele aproximativ 150 de brevete cu acest nume acoperă aproape orice componentă dintr-un sistem de frânare pentru vehicule uşoare sau comerciale. 
 
Inițiativa susţine angajamentul Federal-Mogul de a ajuta distribuitorii şi atelierele auto să profite de fiecare oportunitate de reparaţie a frânelor. Spre deosebire de alte oferte din gama medie a plăcuțelor de frână, noul program Wagner combină una dintre cele mai fiabile mărci de pe piaţa mondială cu o varietate de materiale de fricţiune şi modele de plăcuţe eficiente şi exclusive.

Silvano Veglia, director pentru produse de frânare la Federal-Mogul Europa, Orientul Mijlociu şi Africa a declarat „Niciun alt furnizor pentru OE sau aftermarket nu poate egala calitatea, performanţa şi valoarea reprezentate în portofoliul global de frânare al Federal-Mogul”. „Marca noastră Ferodo – preferata OE – este prima alegere a clienţilor care caută cea mai bună soluţie de frânare. Noua gamă de plăcuțe Wagner va oferi o alternativă excelentă pentru clienţii sensibili la preţ, care necesită totuşi o reparaţie de înaltă calitate.”

Una dintre cele mai populare alegeri ale consumatorilor si mecanicilor din America de Nord, gama de plăcuţe Wagner cuprinde peste 20 de materiale de fricţiune avansate, adaptate perfect la cerinţele unice ale fiecărui model de autovehicul. Fiecare plăcuță Wagner este proiectată pentru a oferi performanță de frânare superioară şi rezistență excelentă la încălzire, într-o varietate de condiţii de utilizare. 

Plăcuţele aprobate R90 au plăcile de bază executate la cote şi forme foarte precise, ceea ce asigură o aşezare perfectă în etrier. Această însuşire asigură un zgomot redus la  frânare, o puterea excelentă de oprire şi o durată lungă de viaţă a plăcuţelor. Pentru a facilita reparaţiile, Federal-Mogul ambalează fiecare produs Wagner cu accesoriile şi echipamentele necesare unei reparații rapide şi sigure.

Veglia a precizat: „Prin alegerea plăcuţelor de frână Wagner, atelierele nu vor fi nevoite să coboare nivelul de calitate optând pentru un produs inferior care ar reduce gradul de loialitate și satisfacție al clienților lor. Fiecare plăcuţă Wagner este proiectată şi fabricată conform facilităţilor ultramoderne ale Federal-Mogul şi satisface cerinţele noastre stricte de control al calităţii, la standard OE.”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top