Federal-Mogul Motorparts lansează două noi soluții de etanșare

Federal-Mogul Motorparts lansează două noi produse performante de etanșare – Coriuseal și Coriusim, sub marca PAYEN, soluții care îmbunătățesc performanța și sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Compania Federal-Mogul este cunoscută pentru produsele de înaltă calitate oferite clienților săi, oferind o paletă foarte largă de produse și servicii destinate pieței mondiale a producătorilor auto și companiilor de service din industria automobilelor. Ultimele două produse lansate, Coriuseal și Coriusim, reprezintă soluții de etanșare, fiind comercializate sub marca PAYEN®, promițând nu numai performanță de top, dar sunt și ecologice.

PAYEN Coriuseal

Coriuseal oferă o soluție de etanșare superioară prin intermediul unui elastomer de înaltă performanță care îmbunătățește rezistența la temperatură și abraziune și sporește productivitatea și durata de viață a etanșării. De asemenea, noua tehnologie oferă consumatorilor o garnitură durabilă, extrem de performantă, pe care tehnicienii o pot înlătura și asambla cu ușurință. Coriuseal îmbunătățește protecția garniturii împotriva mișcării termice dintre chiulasă și blocul motor, prin intermediul învelișului său de politetrafluoretilenă (PTFE, Teflon). Învelișul PTFE îmbunătățește și proprietățile antifricțiune ale Coriuseal, ajută la reducerea uzurii garniturii și creează un produs mai fiabil și cu o durată mai lungă de viață. Coriuseal este proiectat special pentru a furniza o etanșare ridicată, de la momentul pornirii motorului, aceasta realizându-se printr-un înveliș fin, de suprafață, al garniturii, care împiedică gazele ce trec de alezaje să pătrundă în sistemul de răcire.

Noua tehnologie Coriusim ajută la minimizarea distorsiunii alezajelor, pentru a reduce consumul de ulei și pentru a optimiza performanța segmenţilor de piston. Specificațiile sale de proiectare, care nu includ solvenți organici, oferă produsului Coriusim posibilitatea de a înlocui tehnologia Astadur pentru componentele OE/OES.

PAYEN Coriusim

Noile garnituri Coriusim și Coriuseal sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor actuale ale profesionistilor pieței aftermarket. Această nouă gamă de garnituri ecologice contribuie la obținerea unei etanșări perfecte și furnizează în același timp performanțe excelente de la montarea lor inițială”, spune Alexis Goslin, Business Director Federal-Mogul Motorparts EMEA. “Angajamentul PAYEN se bazează pe trei piloni: calitate, suport, gamă și disponibilitate; aceste trei aspecte sunt esențiale pentru clienții noștri, așa cum reiese din introducerea setului de garnituri Payen.”

Payenvine în sprijinul beneficiarilor de noi tehnologii din portofoliu cu o broșură cuprinzătoare în care sunt prezentate în detaliu tehnologiile Coriuseal și Coriusim, alături de sfaturi și suport tehnic pentru utilizare și suport on-line tehnic F-M Campus.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top