Ferrari BR20: model unicat creat pentru un client misterios

ferrari - BR20-1 sport

Ferrari a creat un model unicat pentru un client care a dorit să rămână anonim. Numit BR20, acesta este un coupe bazat pe modelul GTC4 Lusso.

Ferrari poate crea modele unicat la dorința clienților cu buzunare adânci. Parte din programul ultra exclusivist One-Off, cel mai recent model unicat este Ferrari BR20.

Ferrari BR20 – model unicat

BR20 este un coupe cu două locuri propulsat de un motor V12. La bază se află modelul de serie Ferrari GTC4 Lusso, dar designul a fost inspirat din coupe-urile mărcii italiene din anii 50 și 60 plus elemente preluate de la modelele 410 Superamerica și 500 Superfast.

Schimbările sunt vizibile în special în partea din spate a coupe-ului italian, modelul unicat Ferrari BR20 fiind cu 76 mm mai lung față de GTC4 Lusso. Au fost modificate și plafonul, blocurile optice și grila frontală. BR20 a primit jante speciale cu diametrul de 20 inch.

La interior, Ferrari a utilizat piele Heritage Testa di Moro pentru scaune și cusături argintii. Alegerea culorilor a fost făcută de client care și-a dorit un interior cu aer retro. Bancheta spate a fost eliminată, ceea ce a permis creearea unui plafon mai plonjat.

Nu au fost publicat detalii tehnice, dar modelul BR20 păstrază motorul V12 de 6.2 litri și sistemul de tracțiune integrală de la GTC4 Lusso. Motorul dezvoltă 690 CP pe modelul de serie. Ferrari nu a dezvăluit identitatea clientului, limitându-se doar în a spune că este unul dintre cei vechi clienți ai mărcii și că a fost extrem de implicat în crearea modelului unicat. Nu a fost comuncat nici prețul modelului BR20.

Via Ferrari

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top