Ferrari FF – oficial în România

După Geneva, Paris, Shanghai sau Berlin, Bucureștiul a fost următorul oraș în care s-a prezentat oficial ultimul model Ferrari Four (FF), în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Showroom-ul oficial din Otopeni.

La lansare au participat Dl Mario Cospito, Ambasadorul Republicii Italiene la Bucuresti, Dl Ion Bazac, Președintele Forza Rossa, pilotul oficial Ferrari Giancarlo Fisichella precum și membri din managementul Ferrari în frunte cu Dl Enrico Galliera, Senior Vice President Commercial & Marketing.

Prezentarea noului automobil se face în condițiile în care în România automobilele din segmentul SUV și 4×4 prezintă un interes ridicat din partea clienților. FF este primul Ferrari capabil să ofere senzații de condus excepționale atât pe asfalt cât și pe macadam sau zăpadă.

Automobilul este cel mai puternic din segmentul său (660 cai putere) și vine cu foarte multe inovații, începând de la sistemul de tracțiune integrală până la noile generații de suspensii și frâne carbo-ceramice. În proiectul de dezvoltare a participat și fabricantul de pneuri Michelin, ca partener strategic.

Giancarlo Fisichella și-a făcut apariția la bordul noului FF, în lumina flash-urilor și a numeroaselor camere de filmat, marcând astfel intrarea oficială pe piața din România a noului model.

Adaugati comentariu