Ferrari lansează un program de înlocuire a bateriilor pentru vehiculele sale electrificate

Ferrari SF90 Stradale autoexpert.ro

Ferrari a lansat un program inovator de înlocuire a bateriei pentru a ajuta la menținerea performanței și valorii automobilelor sale, abordând un aspect critic al relației cu proprietarul pentru modelele sale plug-in hybrid. Recunoscând importanța menținerii eficienței bateriei în timp, noile programe Ferrari Warranty Extension Hybrid și Power Hybrid oferă o soluție proactivă.

 

Pachetele de baterii de înaltă tensiune ale vehiculelor hibride Ferrari vor fi înlocuite în al optulea și al 16-lea an de viață, asigurându-se că mașinile continuă să funcționeze la cel mai înalt nivel. Această inițiativă vizează păstrarea valorii de revânzare a modelelor Ferrari, care poate fi afectată semnificativ de degradarea bateriilor.

 

Gama actuală de vehicule hibride Ferrari, inclusiv SF90 Stradale, 296 GTB și 296 GTS, va beneficia de acest program. Compania a fost în prima linie a integrării tehnologiei hibride în mașinile sale de înaltă performanță încă din 2019 și se angajează să mențină excelența pentru care marca sa este cunoscută.

 

Noile scheme de extindere a garanției depășesc garanția existentă de cinci ani pentru componentele sistemului de propulsie plug-in hybrid. Acestea sunt concepute pentru a fi transferate oricărui proprietar ulterior, asigurându-se că beneficiile programului se extind pe tot parcursul ciclului de viață al autovehiculului. Această abordare nu numai că menține performanța vehiculului, dar îi și sporește valoarea de piață.

 

Ferrari a abordat, de asemenea, potențialele progrese în tehnologia bateriilor, declarând că orice pachet de baterii de înaltă tensiune înlocuit va încorpora cele mai recente inovații pentru a se alinia standardelor de performanță originale. Această strategie orientată spre viitor asigură faptul că modelele hibride Ferrari rămân la nivelul de top al tehnologiei auto.

 

Programele, care pot fi reînnoite în pachete de doi până la patru ani, costă aproximativ 7.000 de euro anual. Acest cost reflectă natura premium a mărcii Ferrari și valoarea semnificativă acordată menținerii performanțelor optime ale vehiculului. Schemele de prelungire a garanției se vor aplica și modelului complet electric Ferrari, foarte așteptat, care va debuta anul viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda CX-60 diesel AutoExpert.ro

Test Mazda CX-60 diesel

Într-o lume care murdărește lenjeria intimă când aude de diesel, Mazda face un gest aparent excentric. Investește în dezvoltarea de la zero

Scroll to Top