Ferrari P80/C – Italienii nu vor să spună cât costă supercar-ul unicat

Ferrari P80/C

Patru ani a lucrat casa italiană la noul Ferrari P80/C, cea mai îndelungată durată pentru dezvoltarea unui model al companiei. Acest lucru se datorează “testărilor aerodinamice meticuloase”, cum spun reprezentanții Ferrari.

Comandat de un client care a dorit să-și păstreze anonimatul, un “mare cunoscător al lumii Ferrari”, P80/C este inspirat de două modele de legendă: 330 P3/P4 și Dino 206 S din 1966. A fost dorința clientului misterios.

Ferrari P80C (11)

Top 10 cele mai căutate supercaruri pe Google

O dorință care le-a dat mari bătăi de cap celor din echipa de dezvoltare. Cei de la Ferrari Styling Center au fost nevoiți să dezvolte în produs nou, o mașină sport inspirată de două clasice. Au ales șasiul modelului 488 GT3, cu un ampatament care să permită integrarea cerințelor clientului. Astfel, aceștia au amplasat cabina spre partea frontală, făcând loc unei părți posterioare care îi asigură un look agresiv.

Pretențiosul client a solicitat două configurații diferite pentru aceeași mașină: a cerut elemente racing din fibră de carbon și jante de 18 inci, dar și un pachet care include jante de 21 și nicio extensie aerodinamică.

Mașina poartă culoarea Rosso Vero, denumire aleasă de […] Citește continuarea pe www.missauto.ro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top