Ferrari Portofino M: 20 CP în plus și o nouă cutie de viteze

Ferrari Portofino M

Ferrari a prezentat versiunea facelift a lui Portofino. Noul Ferrari Portofino M (M de la Modificata) a fost prezentat exclusiv online și vine cu un motor revizuit, o nouă cutie de viteze cu 8 trepte și selectorul Manettino cu 5 poziții, inclusiv modul Race.

Lansat în toamna lui 2017, Ferrari Portofino este urmașul lui Ferrari California, fiind un GT cabrio cu 2+ locuri. Pe aceeași platformă a fost dezvoltat și coupe-ul Ferrari Roma.

Motorul turbo V8 având o cilindree de 3.855 cmc are puterea mărită cu 20 CP dezvoltând acum 620 CP și tot 760 Nm. Modificările au implicat noi profile pentru came și o admisie optimizată. De asemenea, turația turbinei a crescut cu 5000 rpm și a fost montat un filtru de particule care permite respectarea normelor foarte stricte Euro 6d.

Cutia cu dublu ambreiaj în baie de ulei și 8 trepte este o construcție complet nouă și înlocuiește vechea cutie cu 7 trepte. Este diferită de cea de la SF90 Stradale având rapoarte mai lungi și un marșarier mecanic.

Ferrari Portofino M beneficiază de sistemul dinamic Side Slip Control (SSC) care integrează E-Diff, F1-TCS, SCM-E Frs și Ferrari Dynamic Enhancer (FDE). FDEeste un sistem de control al dinamicii laterale care utilizează software-ul Ferrari pentru a regla presiunea hidraulică de frânare la toate cele patru roți. La Ferrari Portofino M este activat doar în noul mod Race din selectorul Manettino.

Ferrari Portofino M

La interior, scaunele foarte ușoare cu structură de magneziu dispun acum de ventilație pe trei trepte și de sistem de încălzire a gâtului, tot în trei trepte, foarte util la un cabrio în timpul iernii.

Auto cover. Descoperă husele ultra-rezistente pentru mașina ta, autocovers. Garanție extinsă și protecție îndelungată.

Planșa de bord include turometrul central în format analog flancat de două displayuri TFT și un sistem multimedia cu ecran tactil full HD cu funcție Split View. Sunt disponibile atât Android Auto cât și Apple CarPlay. Și pasagerul are un display de 7 inci color full HD care îi permite interacțiunea cu sistemul multimedia al mașinii.

Opțional, este disponibil un pachet avansat de sisteme de asistență cu pilot automat adaptiv, asistent fază lungă, asistent unghi mort și cameră la 360 grade cu display 3D. la puterea și prețul acesta acest pachet de sisteme de asistență ar fi trebuit să fie standard.

Adaugati comentariu