Ferrari Roma de 250.000 dolari, căzut din lift

Ferrari Roma căzut din lift autoexpert.ro

Aproape un sfert de milion de dolari. Atât valora exemplarul Roma care a căzut din liftul unui dealer Ferrari. Mașina este, în mare parte, distrusă.

Grozăvia s-a întâmplat zilele trecute. În timp ce era transportat cu liftul, un exemplar Ferrari Roma a căzut. Costul exact al mașinii: 243.360 dolari. Totul s-a petrecut în incinta unui dealership Ferrari din Palm Beach County, Florida, SUA.

Ferrari Roma căzut din lift autoexpert.ro

Imaginile arată mașina prăbușită în puțul liftului. Nu a fost dezvăluită cauza accidentului. Totuși, e clar că a fost o defecțiune la mecanismul liftului. La locul cu pricina au fost chemați pompierii. Operațiunea de extragere a mașinii a fost dificilă, din cauza spațiului închis. În primul rând, a trebuit rezolvată o scurgere la rezervorul de combustibil. Pentru asta, a trebuit oprită alimentarea cu energie electrică a clădirii.

Apoi, au fost folosite mai multe troliuri de 23 t și un braț articulat de 45 m pentru a-l scoate din puțul liftului. Toată operațiunea a durat 4 ore. Nu au fost răniți nici în timpul accidentului, nici la recuperarea mașinii. Este, însă, greu de crezut că exemplarul va fi reparat, ținând cont de daune. La prima vedere, toată zona posterioară a fost avariată, iar plafonul a fost șifonat. Dar, e posibil ca structura de rezistență să fi fost avariată.

Ferrari Roma autoexpert.ro

Una peste alta, Roma este un model plasat la baza gamei Ferrari. Dincolo de tristețea pe care ne-o insuflă un astfel de eveniment, e greu să nu ne gândim că, în locul lui, ar fi putut fi un Daytona SP3, de 10 ori mai scump.

via Palm Beach Fire Rescue

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top