Ferrari și Hublot, vedete la SIHH

Hublot

Ferrari și Hublot au primit din partea jurnaliștilor prezenți la SIHH, primul mare salon al anului dedicat orologeriei de top, premiul pentru cea mai reușită creație dedicată pasionaților de automobil. Cele două case au prezentat ultima ediție a modelului Big Bang Ferrari, a cărui primă ediție a fost realizată în 2012.

HublotCa și în cazul acela, și la noul model este folosit Magic Gold, singurul aur de 18 carate rezistent la zgârieturi. Dezvoltat în parteneriat cu EPFL (Swiss Federal Institute of Technology din Lausanne), materialul este produs în turnătoria din Nyon a companiei producătoare de ceasuri. Demn de remarcat este faptul că în acest caz rezistența aurului de 18 carate se apropie de 1.000 de Vickers, de aproape 2,5 ori mai mult decât valoarea considerată standard.

Ferrari Unico Big Bang Magic Gold urmează să fie produs într-o serie limitată la 250 de exemplare, are o carcasă de 45 mm,  mecanism UNICO HUB1241, acesta garantând o rezervă de putere de 72 ore și o bătaie de 28.800 vibrații pe oră, și este rezistent la apă până la 100 de metri. Cureaua este din piele Alcantara cusută pe o bandă de cauciuc și imită tapițeria modelelor Ferrari. Prețul de listă al uui exemplar este de 36.700.de dolari.

Adaugati comentariu