Ferrari Store împlineşte 1 an

Primul Ferrari Store din România împlineşte pe 5 decembrie un an de la inaugurare. Singurul magazin din ţara noastră dedicat Căluţului Cabrat a cunoscut un real succes în rândul pasionaţilor de produse Ferrari care vor fi răsplătiţi pentru fidelitate cu discounturi substanţiale.

Lansat de către Forza Rossa pe 5 decembrie 2009, Ferrari Store a fost conceput ca un spaţiu prin care iubitorii mărcii să se poată apropia de universul Ferrari. Dezvoltat pe trei niveluri, cu o suprafaţă de 450 de metri pătraţi şi o arie expoziţională generoasă, magazinul din Calea Victoriei le-a permis fanilor şi curioşilor să facă o incursiune continuă printre colecţiile originale ale brandului. 

Sutele de produse, de la colecţii de haine, încălţăminte, cosmetice, echipamente sportive sau machete şi accesorii  s-au bucurat de popularitate în rândul clienţilor care au păşit pragul Ferrari Store sau au accesat magazinul online: www.ferraristore.ro. În topul celor mai bine vândute produse, bicicletele pentru copii Colnago, ceasurile Paddock din fibră de carbon şi celebrii pantofi Tod’s au fost vedetele anului 2010.

Ferrari vine în acest sezon cu o colecție de haine și de accesorii pentru schi care pune accent atât pe eleganță cât și pe setea de performanță. O serie de pulovere din cele mai rafinate țesături (lână sau cașmir) în culori și modele diverse, abia așteaptă să fie îmbrăcate atât de doamne cât și de domni.

În plus, o gamă întreagă de schiuri și accesorii sunt pregătite să zboare pe pârtie cu viteza unui bolid pe șosea. Pentru realizarea lor, Ferrari a colaborat cu unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente de schi din lume: Dynastar. La fel și pentru realizarea clăparilor Ferrari care sunt realizați în colaborare cu Lange, un alt lider în producția de echipamente de schi.

Şi pentru că Ferrari Store doreşte să aniverseze un an de existenţă pe piaţă alături de clienţii săi, aceştia vor beneficia de reduceri de 20% pentru orice produs achiziţionat în perioada 6 – 11 decembrie. 

În luna decembrie, Ferrari Store va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 21.00, iar duminică între 10.00 – 16.00. În zilele de 25 şi 26 decembrie 2010, precum şi în zilele de 1, 2, 3, 4 Ianuarie 2011 va fi închis. Persoanele care doresc să achiziţioneze anumite produse, pot merge în perioada 3 – 4 ianuarie 2011 la showroom-ul din Otopeni-Ilfov, de pe Calea Bucureştilor, nr. 253A, tel. 021.313.92.96.

Despre Ferrari Store
Ferrari Store este cel mai mare din Estul Europei şi al doilea ca dimensiune de pe continent, după cel din Milano. Magazinul din Bucureşti este dezvoltat de Studioul Iosa Ghini din Italia. Spaţiul este proprietate a Forza Rossa. România completează lanţul Ferrari Store din Roma, Veneţia, Milano, Londra, Barcelona, Atena, San Francisco, Miami, Macao şi Dubai. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top