Ferrari Superamerica 45 – unicat la Villa d’Este

Peter Kalilow face parte din familia restransa a oamenilor de afaceri ce isi pot permite un Ferrari unicat. Asemanator modelului SA APERTA, Ferrari Superamerica 45 va debuta la prestigiosul concurs Villa d’Este.

Colectionarul american din New York a primit recent noua masina, realizata integral de divizia Ferrari Special Projects cu ocazia a 45 de ani de la achizitia primului Ferrari de catre Peter Kalilow.

Detaliile tehnice nu au fost inca dezvaluite, dar ne putem astepta la cifre asemanatoare cu cele ale editiei ultra-limitate SA APERTA (V12/670 CP), amandoua modelele fiind bazate pe un sasiu de 599.

Spre deosebire de modelul cabrio SA APERTA, Superamerica 45 are un acoperis tip coupe/cabrio dintr-o singura bucata, care la apasarea unui buton se retrage in portbagajului din fibra de carbon. Printre elementele distinctive se numara grila fata cromata si culoarea speciala Blu Antille.

Interiorul a fost finisat in fibra de carbon si piele bej, la specificatiile clientului. Desi la prima vedere modelul ar putea fi produs intr-o serie limitata oficialii Ferrari au subliniat clar faptul ca vorbim despre un unicat. Pretul de achizitie nu a fost nici el anuntat, asa ca ramane doar sa ne imaginam cat ar putea costa un astfel de model.

Adaugati comentariu