Ferrari Superamerica 45 – unicat la Villa d’Este

Peter Kalilow face parte din familia restransa a oamenilor de afaceri ce isi pot permite un Ferrari unicat. Asemanator modelului SA APERTA, Ferrari Superamerica 45 va debuta la prestigiosul concurs Villa d’Este.

Colectionarul american din New York a primit recent noua masina, realizata integral de divizia Ferrari Special Projects cu ocazia a 45 de ani de la achizitia primului Ferrari de catre Peter Kalilow.

Detaliile tehnice nu au fost inca dezvaluite, dar ne putem astepta la cifre asemanatoare cu cele ale editiei ultra-limitate SA APERTA (V12/670 CP), amandoua modelele fiind bazate pe un sasiu de 599.

Spre deosebire de modelul cabrio SA APERTA, Superamerica 45 are un acoperis tip coupe/cabrio dintr-o singura bucata, care la apasarea unui buton se retrage in portbagajului din fibra de carbon. Printre elementele distinctive se numara grila fata cromata si culoarea speciala Blu Antille.

Interiorul a fost finisat in fibra de carbon si piele bej, la specificatiile clientului. Desi la prima vedere modelul ar putea fi produs intr-o serie limitata oficialii Ferrari au subliniat clar faptul ca vorbim despre un unicat. Pretul de achizitie nu a fost nici el anuntat, asa ca ramane doar sa ne imaginam cat ar putea costa un astfel de model.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top