Festivalul Spotlight dă traficul peste cap în Capitală de joi până duminică

Spotlight

Festivalul Spotlight impune restricții de circulație în centrul Capitalei, de joi până duminică. Astfel, Calea Victoriei va fi parțial închisă circulației în intervalul orar 20:00 – 23:00.

În perioada 12-15 aprilie, între orele 20:00-23:00, între Strada C.A. Rosetti și Bulevardul Regina Elisabeta, dar și sectorul cuprins între Bulevardul Regina Elisabeta și Splaiul Independenței, se va circula restricționat. Brigada Rutieră anunță însă că traficul se va desfășura în condiții normale pe Bulevardul Regina Elisabeta.

Pe durata restricțiilor de circulație, o bandă de urgență va fi rezervată accesului autovehiculelor la instituțiile din zona în care se desfășoară festivalul de lumini. Brigada Rutieră le recomandă însă conducătorilor auto să evite deplasarea în zonă în intervalul orar în care se impun restricțiile, pentru a evita blocajele rutiere.

Poliția recomandă rute ocolitoare:

– Bd. Lascăr Catargiu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. I.C. Brătianu;

– Str. Buzeşti – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenţei.

Pietonii sunt rugați să circule exclusiv pe trotuare și să traverseze strada prin locurile special amenajate. Deplasarea și staționarea pe partea carosabilă sunt interzise.

FOTO: Răzvan ILIESCU.

Adaugati comentariu