Fiat 500 electric în teste. Când poate fi comandat?

Fiat 500 electric 2

Fiat pregătește prima sa mașină electrică. Nu este vorba despre un model nou, ci despre unul care se va transforma în EV. Fiat 500 electric a fost surprins în teste.

Așa cum AuoExpert anunța în această primăvară, Fiat intenționează să prezinte prima sa electrică dedicată Europei, până la sfârșitul acestui an. Astfel, Fiat 500 electric va vedea lumina zilei la uzina Mirafiori din Italia. Constructorul italian intenționează să asambleze aproximativ 80.000 de unități pe an.

Fiat 500 electric 3

Fotografiile spion publicate de Quattroruote.it confirmă că micul EV a ieșit în teste. În imagini apare, pe partea dreaptă a mașinii, apare, în locul capacului de rezervor, portul de încărcare.

Prototipul surprins de fotografi este camuflat cu autocolantul alb-negru obișnuit, dar și cu prelate care nu lasă să se vadă decât faptul că modelul păstrează proporțiile mașinii cu propulsie convențională. În partea din față se mai pot observa farurile pre-facelift, iar în partea din spate lipsește evacuare. Un autocolant lipit pe parbriz confirmă faptul că este vorba despre o versiune cu propulsie electrică.

Fiat 500 electric

Cum poți avea un Fiat 500 de la Lidl cu 89 de euro pe lună?

Fiat nu a dezvăluit încă detalii referitoare la sistemul de propulsia primului său model electric pentru Europa. 500e a fost comercializat doar în Statele Unite, cu o autonomie de 135 de kilometri și cu un preț de pornire de 33.500 de dolari.

 

Sursă foto: Quattroruote.it

Adaugati comentariu