FIAT 500 facelift va fi prezentat pe 4 iulie

Grație lui Tom Cruise și Hollywoodului în general, de fiecare dată când auzim de „4 iulie” ne gândim automat la ziua Statelor Unite ale Americii și, natural, se naște întrebarea: ce legătură are FIAT 500 cu asta?

Răspunsul corect este „niciuna”, însă există totuși o legătură între FIAT și dată în sine, 4 iulie 1957 fiind ziua în care marca italiană a fost prezentată pentru prima dată publicului. Iată și dilema asta rezolvată.

În ceea ce privește faceliftul în sine, mașina nu va suferi schimbări majore vizate fiind în special spoilerele și blocurile optice. Rețeta se repetă și la interior unde, în absența unor spoilere și a unor blocuri optice, furia se va vărsa asupra gurilor de ventilație și – absolut binevenit – asupra sistemului multimedia.

Succesul de care FIAT 500 se mai bucură încă face acest facelift mai mult o formalitate decât o necesitate, însă reîmprospătarea celui mai de succes model din gama actuală nu are cum să aibă un impact altfel decât pozitiv asupra vânzărilor, iar FIAT știe astea foarte bine.

Adaugati comentariu