Fiat ne propune un nou model: 500L

Fiat a prezentat primele imagini oficiale ale noului model 500L, care va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva 2012 (începând cu 6 martie).

500L (Large) este noul membru al familiei 500, în completarea modelelor Abarth și Cabrio. Strategia producătorului este de a asigura o gamă cât mai variantă de modele, pentru a satisface mai multe tipologii de clienți. Cu noul L, 500 se maturizează și va avea posibilitatea să răspundă și mai bine nevoilor acestora.
Combinând caracteristicile de transport al pasagerilor, tipice unui MPV, cu senzația în exploatare a unui SUV, și cu dimensiunile reduse și eficacitatea unui automobil din segmentul B, noul Fiat 500L va ieși din convențional și va oferi o combinație între avantajele mai multor tipuri de vehicule, devenind o alternativă serioasă la automobilele tradiționale din segmentele B sau C.
Noul model va scoate încă o dată în evidență creativitatea tipică Fiat: o asociere între funcționalitate și emoție. Modelul va avea cinci locuri, o lungime de 4.140 cm, lațime de 1.780 cm și o înălțime de 1.660 cm. Ca și în cazul modelului 600 Multipla (care a inventat conceptul și este considerat precursorul modelelor familiale actuale), 500L este o punere în scenă a ideii de „cabină avansată”.
Produs în Serbia, la fabrica Fiat din Kragujevac, 500L este genul de „prima mașină” pentru cei care vor să adopte stilul italian de viață, versatilitatea care rezultă dintr-un design funcțional și tehnologie care impune standarde în termeni de eficiență.
Fiat 500L își va face debutul pe piața europeană în ultimul trimestru al anului 2012, iar gama de motorizări va fi compusă inițial din două propulsoare pe benzină TwinAir de 1,4 litri și un turbodiesel Multijet II de 1,3 litri, toate înglobând cele mai avansate tehnologii ale Grupului Fiat Automobiles.

Adaugati comentariu