Fiat Tipo, acum cu un nou pachet sportiv S-Design

Fiat Tipo, modelul de clasă compactă al casei italiene, poate fi comandat în compania unui nou pachet cu accente sportive, intitulat S-Design.

Pachetul S-Design aduce o serie de modificări estetice pentru interior și exterior, fiind disponibil ca un nivel de echipare individual, oferit, însă, exclusiv pentru versiunile de caroserie hatchback și break, nu și pentru sedan.

În format S-Design, Tipo primește faruri bi-xenon și o grilă finisată într-o nuanță nouă: negru lucios. De asemenea, capacele oglinzilor exterioare și ramele lămpilor de ceață sunt acoperite cu același lac negru strălucitor. Mânerele ușilor sunt vopsite în culoarea caroseriei, acestea fiind de obicei cromate pe modelele Tipo convenționale. Standard se oferă jante din aliaj de 18 inch cu design sport. Pentru versiunea S-Design, Fiat a creat și o culoare exclusivă, Grigio Metropoli. Italienii oferă, în plus, alte patru culori exterioare: Cinema Black, Amore Red, Gelato White și Colosseo Grey.

Pentru scaune este disponibilă o tapițerie mixtă ce combină materialele textile cu pielea, caracterizată prin cusăturile duble. Întâlnim aceleași cusături pe volan și schimbătorul de viteze, în timp ce negrul lucios prezent la exterior este folosit și la nivelul panourilor portierelor și a consolei centrale. În echiparea de serie intră sistemul de infotainment cu ecran tactil de 7 inch, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Tipo S-Design este disponibil numai în combinație cu motorul turbo pe benzină 1.4 T-Jet de 120 CP și 215 Nm, respectiv cu dieselul de top de 1,6 litri și 120 CP. Pentru pachetul S-Design Fiat solicită aproximativ 1.000 de euro în plus, comparativ cu celelalte versiuni Tipo.

fiat-tipo (3)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top